Bayliner

Bowridere

Sporty dagstursbåter med ekstra sitteplasser foran.

Våre VR Serie bowridere gir deg den samme invendige størrelsen som sammenlignbare båter som er opptil en halv meter lengre. Vårt BeamForward ® design viderefører den fulle bredden av båten helt frem til enden av baugen, og vår AftAdvantage ® design flytter sitteplassene til det bakerste punktet av båten for å skape mer plass og komfort

VR Serie Bowrider

Med smart design som gir deg deg like stor innvendig plass som andre båter som er opptil to fot lengre kombinerer VR Serien fra Bayliner ytelse, funksjoner og komfort. Bayliners BeamForward™ design fører hele bredden av båten lengre forover, hvilket øker komfort og kapasitet i motsetning til en tradisjonell spiss baug. I tillegg øker cockpitrommet med vår AftAdvantage™ design som flytter de bakre setene til det bakerste punktet av skroglinjen, som så forlenges med badeplatformen helt bakerst. Dette skaper ekstra plass ombord og gir mer komfort for familien for en hel dag på vannet.

Bayliner VR Serie
Bayliner Beam Forward

BeamForward™ 

Et originalt design fra Bayliner hvor hele bredden av båten føres frem til baugen slik at det skapes betydelig mer rom og ikke minst flere sitteplasser.

Bayliner AftAdvantage

AftAdvantage™ 

Et originalt design fra Bayliner som maksimerer den brukbare plassen bakerst i båten.
.

Bayliner Bowrider

Bowrider 

Bowridere er generelt spissere i front og håndterer derfor bølger på sjøen mer smidig enn for eksempel Deck båter.


Innenbordsmotor / Hekkagregat


Utenbordsmotor