Våre Merker

/

Bayliner

Bayliner

Monic Yachting AS er Baylinerspesialisten i Norge.
Bayliner er mer enn bare en båt. Det er frihet, familie, og enestående moro. Uansett om det er en båt for vannsport, en stabil platform for fiske, eller en båt for en helgetur, det finnes ikke et bedre valg enn Bayliner.

Quicksilver

Quicksilver

Gjør deg klar. Quicksilver er løsningen for regelmessige dagsturer på vannet, fisketurer med venner og hyggelige stunder sammen med familien. Quicksilver handler om ditt øyeblikk.

Ta kontakt for et godt tilbud!

Uttern

Uttern

Hvis du er på utkikk etter en båt som har alt du trenger fra begynnelsen av – da er det en Uttern du skal ha. Båtene våre leveres med standardutstyr som er ekstrautstyr på en del andre båter, du får til og med alt nødvendig fortøyingsutstyr. Frihet – fra første sekund.

Ta kontakt for et godt tilbud!

Mercury Marine

Mercury Marine

Mercury tilbyr den mest komplette serien med utenbordsmotorer for arbeids- eller fritidsbruk. Transport, turkjøring, fiske eller bare ny å nyte noen timer på vannet. Mercury utenbordsmotorer. Kraftige – Holdbare – Pålitelige

BK Hengeren

BK Hengeren

Utvalget hos BK Hengeren har passert 120 modeller innenfor segmentene varehengere, spesialhengere, varselvogner, biltransportere, maskinhengere, stillashengere, skaphengere, båt- og vannscooterhengere, opplagshengere, ATV-hengere, pulker, kjelker og løypeutstyr.

Ta kontakt for et godt tilbud!


Tilleggsutstyr som vi leverer med våre båter

Motorguide

MotorGuide Trollingmotorer

MotorGuide trollingmotorer er bygget for å leve opp til fiskerens forventninger, gjennom formålsdrevet design, gjennomtenkte funksjoner og pålitelighet som holder fiskerne på vannet lenger.

Lowrance

Lowrance

Enten du fisker i dammer, innsjøer, grunne områder ved kysten, tidevannselver eller åpent hav, vil ekkolodd/kartplottere fra Lowrance gjøre det enklere å finne mer fisk, slik at du får mest mulig ut av tiden på vannet. Du finner mer fisk med ekkolodd fra Lowrance. Det er et faktum.

Simrad Yachting

Simrad Yachting

Simrad multifunksjonsskjermer kombinerer kraftig fiskeletings ekkoloddteknologi med kartplotter og navigasjonsfunksjonene du trenger for å planlegge turer og finne veien på vannet. Våre fiskeekkolodd tilbyr dedikerte ekkoloddskjermer, perfekt for både hobbyfiskere og offshore sportsfiskere.

Eventyret venter på deg!