Om Oss

Om Monic Yachting AS

Vi hos Monic Yachting AS har vært i båtbransjen i over 40 år, og har bygget opp en solid erfaring og kompetanse gjennom årene. Vi tilbyr et bredt spekter av båter, fra små landstedsbåter til store cabincruisere, samt alt av tilbehør og service for disse. Vårt team består av erfarne og entusiastiske medarbeidere som alltid er klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte båten for dine behov. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder høy kvalitet på produktene våre, samtidig som vi holder prisene konkurransedyktige. Velkommen til å besøke oss for en hyggelig båtopplevelse.

Kontakt oss

Pål Svendsen
Mobil: 976 91 101
Mail: paal@monic.no

Tor Fageraas
Mobil: 922 26 778
Mail: tor@monic.no

Våre åpningstider:
Mandag – fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag / søndag: Stengt

Eller besøk oss i våre lokaler:
Henrik Sørensensvei 1
1466 Strømmen

Kun 10 min. spasertur fra Lillestrøm togstasjon.

Send oss gjerne en melding

Har du et spørsmål, stort eller lite, send oss en melding så kommer vi tilbake til deg snarest

Kontakt Oss (#8)

Båtlivet må oppleves

Båtlivet må oppleves for å forstå den unike friheten og spenningen det gir. Det er noe helt spesielt med å være på sjøen, med vinden i håret og havet under deg. Det gir deg muligheten til å komme deg vekk fra hverdagens stress og mas, og å tilbringe kvalitetstid med familie og venner i en avslappende og vakker omgivelse.

Båtlivet tilbyr også mange aktiviteter, fra å fiske og svømme, til å utforske nye usjenerte steder å tilbringe en solrik dag. Uansett hva dine interesser er, er det noe for alle i båtlivet.

Våre Partnere

Inmatech AS

Inmatech AS

Inmatech AS er ett grossistforetak som leverer båtutstyr og reservedeler av høy kvalitet til yrkes- og fritidsbåter samt den maritime industrien. 

Telmo Control A/S

Telmo Control A/S

Telmo Control A/S er et familie eid selskap som siden 1971 har drevet med engros salg av båtustyr, motordeler og spesialprodukter til industrien.

Boatparts.no AS

Boatparts.no AS ble startet i 2003, med salg over internett av rekvisita og motordeler til fritidsbåter i Norge. 

Eventyret venter på deg!