Bayliner

Bowridere

Behovet for fart møter opplevelsen av å være på sjøen

Bowridere har et distinkt “løft” når de ligger i plan hvilket skaper en følelse av å formerlig fly frem over vannet. Denne opplevelsen gjør dem til en sikker vinner for både barn og voksne, så vær forberedt på å måtte bytte på å få sitte foran.


Deck båter

Bayliner DX2000

Romslig & praktisk for hygge med hele familien

Denne typen båt er perfekt hvis du er ny båteier, eller du planlegger å dra på turer med mange venner eller hele familien.

Deck båter er kjent for å være enkle å håndtere, og mange av modellene leverer også betydelig kapasitet og komfort for en større gruppe som har en tur på sjøen sammen.


Center Console

Den perfekte balansen mellom fiske, funksjonalitet og komfort

Center console båter tilbyr massevis med plass til å bevege seg rundt på båten når du skal kaste ut, eller kjemper med å få storfangsten i håven. Når vi kobler dette sammen med komfortable seter og mange praktiske detaljer blir dette en ideell båt for en fisketur med hele familien.


overnight

Distinkt styling og maksimal plass ombord

Bayliner Overnighter er svært prisgunstige samtidig som de tilbyr komfort for hele familien med luksuriøse detaljer og egenskaper. Her vil alle finne seg godt til rette på turen, både store og små.