Bayliner

Deck Båt

Romslig & praktisk for moro med hele familien

Denne typen båt er perfekt om båtlivet er nytt for deg, eller du planlegger å ta med storfamilien og vennene dine på en heldagstur på vannet.

Deck båter er kjent for å være enkle å håndtere, og mange av modellene våre leverer kapasitet i toppklassen, og ikke minst alle bekvemmeligheter for å underholde en hel gjeng med gjester.

Element Serie Deck Båt

Element Serien er designet rundt vårt etterhvert velkjente M-Skrog fundament. Dette unike designet skaper en skroglinje som er eksepsjonelt stabil, forutsigbar og enkel å manøvrere. Du vil garantert sette pris på den gjenkjennelige bil-lignende måten den oppfører seg på uansett om du er en ny eller erfaren kaptein.

Bayliner Element M-Skrog
Bayliner Element M-Skrog
M-Skrog
  1. Dyp V inngang sørger for at skroget håndterer røff sjø uten problemer
  2. Ekstra bred og avrundet ripe øker både stabilitet og innvendig plass
  3. Doble sponsoner som på en katamaran gir båten fremragende stabilitet og en mye mer forutsigbar oppførsel under svinger. Dette gjør også at M-Skroget løfter seg mindre når det er i ferd med å plane slik at det er bedre sikt.
  4. Profilen til M-Skroget skaper en båt som er svært enkel å få opp på tilhenger da den sentrerer seg selv når den sveives inn

DX Serie Deck Båt

Med komfortable layout varianter, moderne styling, og enkel transport på tilhenger, er DX Serien beviset på at den rette Deck Båten kan gjøre alt det du trenger at den skal gjøre for deg. Det flotte interiøret benytter våre mest luksuriøse seter på toppen av svært praktiske og anvendelige interiør konfigurasjoner.

Leveres med tre ulike interiør konfigurasjoner

Bayliner DX Standard Layout

Maksimalt Sitteplasser Konfigurasjon

Bayliner DX Entertainment Layout

Underholdnings Konfigurasjon m/Vask

Bayliner DX Dual Console Vindskjerm Layout

Dual Console Konfigurasjon